Samarbeidspartnere

Hanen – her finner du Norges bygdeperler! Vel verdt å prøve ut dersom du planlegger feks Norgesferie, eller en søndagstur med spennende opplevelser. Sjekk ut hva som finnes! www.hanen.no.

Krogli KUlturgård – her kan grupper – fra bedrifter til bryllup – få opplevelser med utgangspunkt i natur, kultur, mat og kreativitet, og gjerne ispedd en dose galskap! Det er fjøset på gården Krogli som er tatt i bruk i nye former, av et nytenkende, engasjert og nostalgisk vertskap.

Grønfjelldal UL – forening i Grønfjelldal som arrangerer feks Tur Til Frans – hele familiens sykkeltur, Årets skitur, fester, revyer, Grønfjelldalsdagan, skicup, treninger for store og små,…osv….du finner den på facebook, eller via www.lokalavisa.no.

Fjellklippen frisør – frisørsalong øverst i Grønfjelldal. Grønnere utsikt fra frisørstolen skal du lete lenge etter……her har jeg opplevd å kikke på ørna som har «fast plass» like utenfor hushjørnet, og reven som har tuslet forbi! Har egen facebookside.

Krokstrand Kafe og overnatting – kafe, hytteutleie, utleie av campingvognplass mm, like ved foten av Saltfjellet. Trivelig vertskap! Egen facebookside.

I støpeskjeen er et spennende samarbeid mellom 3 bedrifter i Grønfjelldalen, med det passende navnet Fjellstøtt. Mer informasjon om Fjellstøtt kommer etter hvert…. 🙂