Samarbeidspartnere

Hanen – her finner du Norges bygdeperler! Vel verdt å prøve ut dersom du planlegger feks Norgesferie, eller en søndagstur med spennende opplevelser. Sjekk ut hva som finnes! www.hanen.no.

Kroglia KUlturgård – her kan grupper – fra bedrifter til bryllup – få opplevelser med utgangspunkt i natur, kultur, mat og kreativitet, og gjerne ispedd en dose galskap! Det er fjøset på gården Kroglia som er tatt i bruk i nye former, av et nytenkende, engasjert og nostalgisk vertskap.

Grønfjelldal næringsforening – som navnet tilsier – Næringsforening som jobber for de næringsdrivende, men jobber også for bolyst, og andre til som gjør at folk vil besøke dalen vår.

Grønfjelldal UL – forening i Grønfjelldal som arrangerer feks Tur Til Frans – hele familiens sykkeltur, Årets skitur, fester, revyer, Grønfjelldalsdagan, skicup, treninger for store og små,…osv….du finner den på facebook.

Fjellklippen frisør – frisørsalong på Storforshei. Der møter du to trivelige og flinke damer! Har egen facebookside.

Krokstrand AS – kafe, hytteutleie, utleie av campingvognplass mm, like ved foten av Saltfjellet. Trivelig vertskap! Egen facebookside.